Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

                    

                  Publikumsservice

              

                                                                   Bøger, foredrag og fyraftensmøder om publikumsservice i kulturbranchen

                                                            af forfatter Maria Christensen

                                    

1stBalconyBooks

Forlagets mission er, at udvikle og udgive kundeservice-undervisningsmateriale til kulturbranchen i et håb om, at kunne bidrage til, at højne den kulturelle oplevelse og økonomien for kultursteder.


Forlaget 1stBalconyBooks er privatejet af forfatter Maria Christensen og blev oprettet i januar 2020 i forbindelse med udgivelsen af bogen Publikumsservice - en håndbog om at arbejde med kundeservice i kulturbranchen, der udkom i april 2020. I 2021 udgav 1stBalconyBooks yderligere: 1. akt begynder med dig, en guide til kundeservicetræning for foyermedarbejdere, som er et uddrag af bogen Publikumsservice.


Forlaget udgiver desværre ikke eksternt materiale og modtager derfor ikke manuskripter af nogen art!


Klik her for at besøge 1stBalconyBooks hjemmeside

Samarbejdspartner:

Skriveværkstedet

1stBalconyBooks arbejder tæt sammen med virksomheden Skriveværksstedet, både med produktion og salg af bøger.


Skriveværkstedet drives af forfatterne Heidi Korsgaard og Mette de Fine Licht og et stærkt hold af fast tilknyttede freelancere med hver deres specialeområde. Skriveværkstedet var de første, der brød ud fra den etablerede forlagsverden og begyndte at tilbyde privat bogrådgivning og manuskriptvurdering. Her 17 år efter er deres vision at være det førende bogrådgivningsfirma i Danmark og derudover at være internationalt kendt for deres forfatterkurser på Bali og specialdesignet forfattermerchandaise. 


Deres vision er at bane vejen til bestsellerlisterne for så mange forfattere som muligt. Og på den måde ønsker de at sætte fodspor på det litterære landkort.


Klik her for at besøge Skriveværksstedets hjemmeside